Iron Maiden, care au concertat si la Bucuresti, sambata seara, in cadrul fetivalului Rock The City, vor ajunge in 4 august la festivalul de la Wacken din Germania, prin live stream. Concertul care va incheia turneul britanicilor va fi transmis pe canalul ARTE.

Fanii vor putea sa vada intreg show-ul prin livestream, prin canalul ARTE si site-urile dedicate festivalului. De data aceasta, britanicii de la Iron Maiden vor canta noile piese de pe "The Book of Souls", dar si clasicele piese cu cateva surprize in setlist, potrivit site-ului loudwire.com, citat de News.ro.

Managerul Rod Smallwood a spus: "Am decis sa incheiem turneul la Wacken si este modul ideal de a termina acest tur magic cantand cu un cor de 80.000 de fani ai metalului la legendarul festival. Wacken a devenit un eveniment international cu sute de mii de fani, multe ale tari s-au alaturat fanilor germani, asa ca este finalul perfect al unui turneu memorabil. Peste tot pe unde am cantat fanii au fost uimitori si reactia la noile piese si la noul show au fost fenomenale. Formatia a pretuit fiecare minut pe scena".

"Asa ca, atunci cand Wacken si ARTE ne-au luat in considerare pentru stream, am profitat de sansa de a oferi cadou fanilor un final de tur", a continuat managerul, adaugand ca prin stream au oportunitatea de a multumi fanilor si de a le arata celor care nu au ajuns la concerte ce au pierdut.

"<Festivalul verii la ARTE Concert> se indreapta catre o performanta exceptionala, aratand prin live stream o legenda britanica ca Iron Maiden. Cu o audienta de milioane, in Europa si peste tot in lume, e stiut de acum faptul loudwire.comca ARTE duce festivalul acolo unde sunteti", a spus Wolfgang Bergmann, reprezentant ARTE.

Wacken Open Air va avea loc in perioada 4 - 6 august si asteapta aproximativ 85.000 de spectatori. La editia de anul acesta a festivalului, pe scena vor urca 158 de formatii, intre care Whitesnake, Iron Maiden, Twisted Sister, Testament, Clutch si Arch Enemy.

Alex Skolnick, chitaristul formatiei Testament, spune ca un posibil atac ar putea avea loc in cadrul festivalului: ”Seamana cu un accident aviatic - foarte rar, totusi, se poate intampla”. Wacken Open Air, initiat in 1990, este unul dintre cele mai importante evenimente de gen din lume. Fiecare editie a sa este sold-out cu un an inainte de a avea loc, iar zeci de trupe de renume au urcat pe scena germana.

By adels - originally posted to Flickr as Iron Maiden en Costa Rica

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri