In ziua in care se implinesc 135 de ani de la nasterea marelui compozitor roman George Enescu, clipul oficial de promovare a Concursului International George Enescu 2016 adreseaza o provocare tinerilor artisti si publicului, pornind de la valorile in care credea Enescu insusi: “Traiete-ti visul!”. Vocea cunoscutului actor Marcel Iures da viata vorbelor lui George Enescu si indeamna publicul sa vina la Ateneul Roman sa ii sustina pe cei 174 de concurenti in visul lor de a deveni mari muzicieni ai lumii.

“Visez fara incetare. Cat exist, vreau sa cant” - sunt cuvintele lui George Enescu, readuse la viata de cunoscutul actor Marcel Iures in clipul oficial de promovare a Concursului International George Enescu 2016 (3-25 septembrie, Bucuresti). George Enescu si-a dorit sa fie compozitor, in primul rand, si nu si-a abandonat nicio clipa visul de o viata. A visat si sa-i ajute pe tinerii artisti sa se afirme si le-a facut pe amandoua. Urmand exemplul lui Enescu, Concursul George Enescu 2016 invita la o recunoastere si sarbatoare a visurilor care ne duc mai departe. “Traieste-ti visul!” este provocarea pe care o lanseaza Concursul celor 174 de tineri artisti din intreaga lume inscrisi in competitie, precum si publicului care va participa la recitalurile si concertele de la Ateneul Roman pentru a-i sustine.

“Ca om care se bucura de muzica, as spune ca participarea unui tanar artist la Concursul Enescu este o incercare pentru care chiar merita sa traiesti! George Enescu este unul dintre compozitiorii care au facut cultura muzicala europeana mai bogata, nu mai vorbesc de cultura romaneasca. Enescu are o valoare de unicat. Asa ca sa iti incerci fortele sub o asemenea icoana reprezinta ceva in viata. “, a declarat pentru presa actorul Marcel Iures.

Clipul de promovare al Concursului Enescu 2016 poate fi vizualizat aici:

In total, 174 de tineri artisti au fost selectati sa intre in competitie timp de 22 de zile in cadrul editiei 2016 a Concursului International George Enescu. Acestia au fost selectati de juriul de specialitate dintr-un total de 317 de tineri inscrisi din 48 de tari, cu 40% mai multi fata de editia 2014 a Concursului. Concursul Enescu 2016 aduce de asemenea pe scena Ateneului Roman sase recitaluri extraordinare, ale unor muzicieni consacrati, membrii ai juriului, precum si ale castigatorilor editiei trecute a Concursului Enescu - tineri aflati in plina afirmare in cariera internationala. Concertul de Deschidere a Concursului Enescu 2016, precum si Finala de Pian sunt deja sold-out, in timp ce pentru celelelate evenimente se mai gasesc bilete, acestea fiind disponibile in reteaua Eventim. Preturile biletelor pentru Concursul Enescu 2016 variaza intre 40 si 50 de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri