Cantaretul Robbie Williams s-a declarat profund dezamagit dupa ce a fost cenzurat de BBC, din cauza unei dezvaluiri cu conotatie sexuala pe care artistul britanic a facut-o in emisiunea de televiziune ”Graham Norton Show”, informeaza site-ul 20minutes.fr.

Robbie Williams a revenit in industria muzicala cu un nou album de studio, ”Heavy Entertainment Show”, ce a fost lansat pe 4 noiembrie. In consecinta, starul britanic este des invitat in aceasta perioada in platourile unor emisiuni de televiziune, iar artistul nu ezita niciodata sa ii amuze pe invitatii si spectatorii din platou, relatand diverse intamplari din viata si cariera lui, potrivit News.ro.

Singura problema este ca, uneori, limbajul sau neprotocolar poate sa ii joace feste. Este exact ceea ce s-a intamplat recent, cand Robbie Williams a constatat ca BBC a decis sa suprime o secventa video din timpul participarii sale in emisiunea ”Graham Norton Show”. Invitatii acelei emisiuni au fost Robbie Williams, Justin Timberlake, Anna Kendrick si Daniel Radcliffe.

Cantaretul britanic a povestit in acea emisiune ca a fost masturbat atunci cand se afla intr-un castel, in urma cu multi ani, de o femeie necunoscuta, care s-a dovedit in cele din urma a fi o chelnerita dintr-un bar celebru, frecventat de multi muzicieni in voga. BBC One, postul care difuzeaza emisiunea prezentata de Graham Norton, a decis sa suprime secventa in care Robbie Williams relata acea intamplare, insa secventa in cauza poate fi vizionata pe YouTube.

In urma deciziei luate de radiodifuzorul public britanic, Robbie Williams si-a exprimat dezamagirea intr-un interviu acordat tabloidului The Sun: ”BBC a suprimat secventa, au retras-o. Pentru ca ei sunt BBC si pentru ca primesc plangeri. Cred ca membrii Parlamentului le-au pus niste intrebari. Eliberati-o pe Maureen!”.

Maureen este prenumele femeii care a facut subiectul acestei relatari a cantaretului Robbie Williams. Desi unii dintre internautii si telespectatorii britanici nu au fost deloc incantati de relatarea artistului, altii au apreciat-o. Mama cantaretului, Janet Williams, s-a declarat profund amuzata de acea relatare, considerand-o o gluma reusita.

”Tatal meu nu mi-a spus nimic, dar mama mi-a trimis un e-mail la cinci zile dupa emisiune, in care mi-a spus: «Te-am vazut in emisiunea lui Graham Norton, mi s-a parut ca ai fost amuzant». Mi-am spus: «Ei bine, deci acum s-a aflat. Ok, asta e. E cool!»”, a dezvaluit artistul britanic in acelasi interviu pentru The Sun.

Robbie Williams, nascut pe 13 februarie 1974, a facut parte din grupul Take That si si-a inceput cariera solo in 1996, cu un cover dupa piesa ”Freedom” a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datand din 2013, ”Swings Both Ways”. In 2015, Robbie Williams a concertat si la Bucuresti, in cadrul turneului ”Let Me Entertain You”. Este casatorit cu actrita americana Ayda Field, cu care are doi copii - Theodora Rose ”Teddy”, nascuta pe 18 septembrie 2012, si Charlton, nascut pe 27 octombrie 2014.

Sursa foto: Mr Pics / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri