Corneliu Vadim Tudor a amenintat televiziunile din Romania ca de luna viitoare vor avea un rival extraplanetar.
Dau eu televiziune tita de mita, a avertizat posturile romanesti presedintele Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor. Tribunul a anuntat pentru Mediafax ca in noiembrie isi va lansa o televiziune, Cosmos TV, care va lua caimacul celorlalte canale intre orele 21.00 si 24.00. Atuurile cu care va ataca piata de media sint fara manele si fara sex, eminamente social si de educatie. Seful PRM a promis, de asemenea, ca postul sau de televiziune nu va fi si de partid.

Cu alta ocazie, Vadim Tudor a avertizat canalele de televiziune ca o sa le rada ratingul, pentru ca in fiecare seara va face el un talk-show. Legea audiovizualului nu-i permite insa tribunului, ca parlamentar, sa modereze emisiuni tv.

Actiuni de partid

Consiliul National al Audiovizualului a acordat licenta pentru Cosmos TV companiei Unicorn Production din februarie anul trecut, alaturi de o alta licenta, pentru un post de radio.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=7429&art=18880&cHash=de25b09752

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri