Publicis One a anuntat astazi managementul local din Romania, numit de Misa Lukic, Chief Executive Officer pe Europa Centrala si de Est (CEE). Astfel, Teddy C. Dumitrescu va prelua functia de Chief Executive Officer, in timp ce Stefan Iordache si Mihaela Botea se alatura managementului local din pozitiile de Chief Operating Officer si Chief Financial Officer.

De asemenea, Maria Tudor, CEO Zenith Romania, a fost numita Chief Media Officer pentru toate operatiunile media ale Publicis One din centrul si estul Europei - Zenith, Starcom, Mediavest, Optimedia/Blue 449. Ea va prelua noua pozitie incepand cu luna martie 2017.

Toate brandurile Publicis Groupe prezente in Romania, inclusiv Zenith din ianuarie, vor opera sub umbrela Publicis One, model pe care Publicis Groupe il va implementa in peste 50 de tari. In Romania, brandurile aflate sub umbrela Publicis One sunt: Leo Burnett, Publicis, Saatchi & Saatchi, Starcom, Optimedia, MSLGROUP The Practice, Publicis Consultants, iLeo, Nurun, The Geeks, Publicis Dialog si Publicis Events.

Publicis One este compania globala de comunicare ce reuneste toate brandurile si capabilitatile Publicis Groupe sub acelasi acoperis. Cu aproximativ 8.000 de angajati, operatiunile Publicis One sunt prezente in America Latina, Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia.

Sursa foto: Jirsak/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri