Lungmetrajul ”Brigada sinucigasilor/ Suicide Squad”, regizat de David Ayer, a fost desemnat de revista Rolling Stone drept cel mai prost film al anului, intr-un top care cuprinde zece pelicule, intre care se numara ”Aliatul/ Allied”, cu Brad Pitt, si ”Inferno”, cu Tom Hanks, scrie News.ro.

Filmul SF, inspirat din universul benzilor desenate DC Comics, este vazut de criticii americani drept ”o monotonie chinuita nereusita”. ”Brigada sinucigasilor” ii are in rolurile principale pe actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck si Scott Eastwood.

Pe locul al doilea in clasamentul publicatiei se afla ”Warcraft. Inceputul/ Warcraft”, regizat de Duncan Jones, fiul cantaretului David Bowie. Filmul prezinta oameni si orci care se lupta pentru demonarea lumii. ”Este mort”, spun jurnalistii.

”Collateral Beauty: A doua sansa”, de David Frankel, se gaseste pe locul al treilea, desi se bucura de o distributie din care fac parte nume importante ale cinematografiei: Will Smith, Naomie Harris, Keira Knightley si Edward Norton.

”Aliatul/ Allied”, regizat de Robert Zemeckis, cu Marion Cotillard si Brad Pitt in rolurile principale, a fost inclus in topul celor mai nereusite filme ale anului, pe locul al patrulea. ”Lipsa chimiei dintre cei doi protagonisti a ucis multe filme - si aceasta romanta din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial (...) Scenele de amor dintre ei sunt la fel de sexy precum o soseta uda”.

Pe locul al cincilea a fost plasat ”Inferno”, thriller regizat de Ron Howard, cu Tom Hanks, Felicity Jones si Ana Ularu in distributie, deloc inspirat, in viziunea americanilor.

Filmul ”Ziua Independentei: Renasterea/ Independence Day: Resurgence”, regizat de Roland Emmerich, a fost ales drept unul dintre ceel mai proaste pelicule ale anului din cauza efectelor plictisitoare.

In acelasi timp, ”Alice In Tara Oglinzilor/ Alice Through the Looking Glass”, de James Bobin, o ecranizare cu un buget de 170 de milioane de dolari, la care au lucrat zeci de mii de tehnicieni, clasata pe locul al saptelea, nu se apropie de predecesorul film din serie, realizatd e Tim Burton.

"American Pastoral", primul film regizat de actorul britanic Ewan McGregor, ”Seria Divergent: Allegiant/ The Divergent Series: Allegiant”, regizat de Robert Schwentke, si ”Super party la birou/ Office Christmas Party”, de Will Speck si Josh Gordon, cu actorii Jennifer Aniston, Jason Bateman si Olivia Munn in rolurile principale, ocupa ultimele trei locuri ale topului intocmit de revista Rolling Stone.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri