”Singur Acasa 2/ Home Alone 2: Lost in New York” (1992), difuzat de Pro TV sambata seara, a inregistrat un record pe segmentul publicului comercial all time dintre toate filmele seriei si a fost urmarit, la nivelul intregii tari, de peste 2 milioane de romani, potrivit cifrelor transmise News.ro de postul de televiziune.

Filmul, difuzat in intervalul orar 20.25 - 22.52, a inregistrat si un record de share pe toate targeturile din toata seria.

La nivel national, pe toata durata difuzarii, comedia regizata de Chris Columbus a fost urmarita de 2.705.000 de telespectatori. In minutul de maxima audienta, de la 21.35, 3.197.000 de telespectatori urmareau filmul pe Pro TV.

La nivel national, ratingul a fost de 15,1%, iar cota de piata de 30,7%. La nivel urban, ”Singur Acasa 2” a fost urmarit de 1.323.000 de telespectatori, inregistrand un rating de 13,6% si o cota de piata de 27,9%.

Pe segmentul 18 - 49 de ani, filmul cu Macaulay Culkin, Joe Pesci si Daniel Stern in rolurile principale a fost vizionat de 729.000 de telespectatori, atingand un rating de 16% si o cota de piata de 39,5%.

Pe acelasi interval orar, pe toate cele trei segmente, Pro TV a fost urmat de Antena 1 si, pe pozitia a treia, de Kanal D.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri