Dupa zece zile de deliberare, Leo Burnett i-a nominalizat pe cei mai talentati dintre cei 269 de aplicanti la editia de anul acesta a Leo Academy. Astfel, 25 de tineri vor participa intre 30 octombrie 17 noiembrie la training-urile sustinute la sediul Leo Burnett de unele dintre cele mai sonore nume din industria advertising-ului romanesc.

Criteriile de selectie de anul acesta nu au diferit mult fata de cele ale editiei precedente, accentul fiind pus in special pe originalitate, inspiratie si coerenta in rezolvarea testului de admitere.

Leo Academy isi propune ca intensitatea sporita a cursurilor din acest an sa fie secundata de participarea unui numar impresionant de invitati speciali din domeniul publicitatii si al marketing-ului, informeaza un comunicat al agentiei.

Din cei 25 de tineri alesi sa participe la Leo Academy, 23 au fost selectati prin concursul promovat pe site-ul www.leoacademy.ro iar doua dintre finaliste si-au castigat acest drept ca urmare a prestantei avute la Olimpiadele Comunicarii.

Leo Burnett se pozitioneaza ca agentia cu cele mai bune servicii de strategie si creatie din Romania.

Leo Burnett Romania este detinatoarea titlului de Agentie a Anului in ultimii 4 ani la AdOr, a titlului de Agentia Anului 2005 la festivalul de publicitate Golden Drum si cea mai premiata agentie la Effie Awards Romania 2005-2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri