"Frumoasa si Bestia/ The Beauty and the Beast", remake-ul live action al companiei Disney, a avut, in doua saptamana de cand ruleaza pe ecrane, incasari de 23,5 milioane de dolari din 4.210 cinematografe. Filmul ar putea strange in al doilea weekend 90 de milioane de dolari. Totalul incasarilor in toata lumea a depasit 500 de milioane de dolari.

Adaptarea pentru ecran a serialului de televiziune "Power Rangers", productie Lionsgate, a adunat vineri 15 milioane de dolari din 3.693 de cinematografe. Filmul se afla pe locul secund in acest weekend, cu incasari de peste 40 de milioane de dolari, potrivit Variety, scrie News.ro.

“Life”, cu Jake Gyllenhaal si Ryan Reynolds, si productia celor de la Warner Bros. “CHIPs” au avut mai putin succes la public. Primul a incasat 4,3 milioane de dolari din 3.146 de cinematografe, in timp ce al doilea - 2, 6 milioane de dolari din 2.464 de teatre.

In “Power Rangers” joaca Dacre Montgomery, Naomi Scott, RJ Cyler, Becky G si Ludi Lin, alaturi de vocile lui Bill Hader, Bryan Cranston si Elizabeth Banks. Creatorul francizei, Haim Saban, s-a reintors ca producator, iar regizor este Dean Israelite. Filmul spune povestea unui grup de adolescenti care invata ca au puteri speciale si care au ca scop sa salveze lumea.

“Life” este un film de science-fiction, regizat de Daniel Espinosa si bazat pe scenariul lui Rhett Reese si Paul Wernick. O echipa de cercetatori ai International Space Station gasesc dovada ca exista extraterestri. Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare si Olga Dihovichnaya joaca alaturi de Gyllenhaal si Reynolds.

Comedia “CHIPs” este despre un cuplu de politisti, bazata pe serialul de televiziune care a fost difuzat intre anii 1977 si 1983. Cei doi politisti sunt o patrula care pornesc o aventura dupa ce descopera fapte de coruptie in propria unitate.

”CHIPs: Politisti de belea/ CHIPS” este regizat de Dax Shepard, cu Adam Brody, Dax Shepard, Jessica McNamee si Michael Pena in distributie. Vincent D’Onofrio, Rosa Salazar, Vida Guerra si Kristen Bell se alatura distributiei.

Sursa foto: d13/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri