Mai multe persoane din echipa televiziunii Digi 24 au fost anuntati ca nu li se mai prelungesc contractele de munca, acestia spunand ca “pare o miscare mai ampla, dar nu realizam despre ce este vorba”, scrie jurnalistul Catalin Tolontan.

Conform unor informatii din interior, citate de Catalin Tolontan, ar exista un plan al conducerii care ia in calcul chiar inchiderea canalului Digi 24.

Cum s-a ajuns aici?

Nemultumirea mai veche a lui Zoltan Teszari fata de ”continutul care trateaza cu superioritate publicul loial al RCS-RDS” a crescut accentuat in ultimul an. Performantele scazute de audienta, in raport cu televiziunile concurente, au fost revazute intr-o recenta evaluare a conducerii RCS&RDS. Problemele legale conteaza si ele, chiar daca nimeni din trust nu va recunoaste, mai scrie Tolontan.

Contactati de wall-street.ro, mai multi angajati ai Digi 24 au spus ca nu cunosc aceste probleme si ca acum afla si ele.

Un alt angajat spune ca "nu sunt multe sanse sa se inchida, insa este foarte probabil sa urmeze restructurari destul de mari, ca acum 2-3 ani".

De celalalta parte, contractele multor corespondenti/jurnalisti Digi sunt realizate pe perioada determinata, uneori de doar cateva luni, deci rezilierea lor nu ar trebui sa fie o problema. "In prima faza, contractele sunt pe trei luni, apoi, dupa un timp, le fac de 6 luni si apoi pe un an. Este ceva generalizat", mai spune o sursa din cadrul Digi 24, pentru wall-street.ro.

Citeste mai multe pe Tolo.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri