Toamna asta vine cu o multime de noutati si surprize placute in materie de documentare. Subiectele pe care acestea le abordeaza sunt extrem de variate, de la natura, la sanatate si alimentatie, la conflicte rasiale si razboiul din Siria. Temele sunt actuale, asa ca merita sa iti rezervi cateva seri pentru a urmari cateva documentare interesante.

Dupa ce ti-am facut cateva recomandari legate de seriale noi, a venit si randul documentarelor. Unele au aparut in 2017, insa sunt si cateva mai vechi, pe care daca nu le-ai vazut, atunci e cazul sa iti faci timp de ele. Am facut pentru tine o lista cu 10 documentare interesante.

Documentare interesante care merita vazute toamna aceasta

Cowspiracy

Afla cum agricultura decimeaza resursele naturale ale Planetei si de ce aceasta criza a fost ignorata de activistii care lupta pentru salvarea mediului inconjurator, potrivit thisisinsider.com.

Planet Earth

Aceasta serie de documentare ii "transporta" pe iubitorii de natura din Himalaya pana in adancurile oceanelor.

Antarctic Edge: 70° South

O echipa de cercetatori exploreaza zona de pe glob in care se inregistreaza cea mai rapida incalzire. Mai exact, este vorba despre partea de vest a Peninsulei Antarctica.

Food Choices

Documentarul examineaza dietele diferitelor popoare si demonstreaza faptul ca alegerile alimentare se fac vinovate atat de declinul sanatatii oamenilor, cat si de marile schimbari climatice.

If a Tree Falls: A Story of the Earth Liberation Front

Documentarul urmareste implicarea unui barbat in Frontul de Eliberare a Pamantului, un grup de mediu radical, pe care FBI-ul il considera o amenintare terorista.

Abacus: Small Enough to Jail

O mica institutie financiara, denumita Abacus, devine singura companie acuzata penal in urma crizei ipotecare din SUA din 2008, potrivit pastemagazine.com.

City of Ghosts

Un documentar este despre povestea unui grup de jurnalisti curajosi din Raqqa, o localitate din Siria. Acestia refuza sa paraseasca orasul, isi ascund identitatea pentru a nu fi descoperiti de ISIS si isi risca vietile in fiecare zi, in incercarea de a face fata realitatii crude intr-unul dintre cele mai ingrozitoare locuri din lume.

I Am Not Your Negro

Scriitorul spune povestea conflictelor rasiale din America moderna cu romanul sau neterminat, "Remember This House".

In Transit

In Transit este un "portret" al visului american. Documentarul te ajuta sa intri in inimile si mintile pasagerilor de la bordul Empire Builder, cel mai aglomerat traseu de tren al SUA.

Risk

Risk este povestea redactorului-sef al WikiLeak, Julian Assange, asa cum o vede regizoarea Laura Poitras.

Citeste si: Cinci documentare care iti vor schimba felul in care privesti lumea

Sursa foto: Shutterstock/ MIA Studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri