Primaria Sectorului 1 va avea, in urmatorii patru ani, o revista trimestriala – Buletinul Informativ - careia i-a alocat un buget de aproape trei milioane de euro, scrie Pagina de media.

Licitatia a fost deja demarata, iar ofertele vor fi evaluate pe 20 octombrie. Castigatorul licitatiei va realiza pentru urmatorii patru ani revista de 32+4 pagini format A, cu aparitie cel putin trimestriala si cel mult lunara.

Buletinul informativ va contine interviuri, reportaje si fororeportaje despre evenimentele publice in legatura cu activitatea Primariei, iar revista va fi distribuita gratuit cetatenilor din sector. Bugetul se ridica la 2,7 milioane euro.

Potrivit anuntului de licitatie, Primaria Sectorului 1 vrea sa cumpere servicii de redactie, editare, tiparire si distributie a Buletinului Informativ. Acestea presupun:

1. crearea continutului unui buletin informativ de 32+4 pagini format A4, cu aparitie cel putin trimestriala si cel mult lunara, avand concept editorial si grafic similar unei reviste;

2. tiparirea buletinului informativ cu un tiraj de 133.000 exemplare/aparitie si distribuirea gratuita la adrese din sectorul 1 (la persoane fizice in sistem door hanging si la persoane juridice in sistem door to door).

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri