Motorola sponsorizeaza cea de-a sasea editie a Festivalului Brazilor de Craciun. Cincisprezece brazi decorati de renumiti designeri romani vor fi astazi vaduti la licitatia Lumea buna face lumea mai buna! de la Marriott Grand Hotel, in sala Grand Ballroom. Toate fondurile obtinute vor fi folosite pentru continuarea programului de reintegrare scolara si sociala a copiilor care au fost obligati sa munceasca. Familiile acestora primesc si ele sprijin financiar si consiliere in cele patru centre Salvati Copiii din Bucuresti, Craiova si Iasi.

Anul acesta, Motorola s-a implicat in numeroase proiecte prin care a acordat sprijin copiilor defavorizati, iar Craciunul este un alt moment cand le putem face o mare bucurie. Contributia noastra in valoare de 3000 de euro ii va ajuta pe unii dintre acestia sa termine scoala si sa se integreze in societate. Cat priveste brazii de la licitatie, sunt foarte moderni si eleganti, in stilul si spiritul Motorola, a declarat Irina Ciobanu, country manager interimar, Motorola Romania, intr-un comunicat al companiei.

Brazii au fost impodobiti de Razvan Ciobanu, Irina Schrotter, Irina Marinescu, Agnes Toma, Rita Muresan, Wilhelmina Artz, Ingrid Vlasov, Togo Design, Lena Criveanu, Veuve Clicquot& ID Sarrieri, Alexandru Ghildus si Leon Mocanu si au fost expusi incepand cu 30 noiembrie la Marriott Grand Hotel. Printre alte vedete care sprijina acesta initiativa se numara Marius Moga, Oana Cuzino, formatia Simplu, Andreea Esca, Andreea Raicu, Ioana Moldovan si Dana Razboiu.

Motorola este recunoscuta pentru ajutorul pe care il da copiilor nevoiasi. Ne bucuram ca de aceasta data au ales sa colaboreze cu Salvati Copiii. Datorita lor, peste 20 de copii se vor duce la scoala, vor fi educati si nu vor mai ajunge pe strazi. Cu totii multumesc companiei Motorola!, spune Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv, Salvati Copiii Romania.

Anul trecut, cu ocazia Festivalului Brazilor de Craciun s-a strans suma de 155.000 de euro, care a permis ajutorarea unui numar de 615 de copii, impreuna cu parintii lor, din Bucuresti si din tara. Activitatile desfasurate in 2005 includ recuperarea materiei conform cu programa scolara, activitati de asistenta sociala stradala, consiliere psihologica, asistenta medicala, consiliere juridica, activitati artistice si sportive, precum si acordarea de ajutor material (imbracaminte, rechizite, alimente).

Evenimentul se desfasoara simultan cu cel din Anglia, avand o traditie de 18 ani. Din 1989, britanicii au strans aproape 3,7 milioane de euro, bani folositi pentru sprijinul copiilor din Anglia si din intreaga lume. in creatia brazilor pentru editia 2006 a Festivalului Brazilor de Craciun au fost implicati designeri renumiti precum Jummy Choo, Net-A-Porter.Com, Harrods si Thomas Pink.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri