Ne-am tot gandit ce inseamna iarna pentru majoritatea romanilor. Primele imagini care ne-au venit in minte au fost: un derdelus, oameni de zapada, bradul impodobit, masa in familie sau Mos Craciun. Toate acestea, sunt imagini frumoase, pline de caldura si bucurie. Totusi, exista foarte multi romani pentru care iarna inseamna inainte de toate o mare problema. Odata cu venirea ei, facturile la intretinere cresc simtitor si parca zambetele dispar.

De aceea, la prima lor colaborare, Brands&Bears si Evenimentul Zilei au hotarat ca ar fi frumos sa aduca in casele romanilor caldura gratis.
Campania, initiata de noi are un mesaj de impact, scurt, direct si foarte explicit: Iarna asta iti platim caldura. Data de incepere a fost hotarata pentru 15 decembrie 2006, urmand sa se incheie zece saptamani mai tarziu. In toata aceasta perioada, in Evenimentul TV de vineri se gasesc carduri cu premii saptamanale care acopera pentru castigatori plata caldurii pentru toata iarna. Mai mult, de sarbatori premiile sunt suplimentate prin aparate electronice.

Campania este sustinuta de machete de presa si de un spot radio de 30 de secunde. Ne-am gandit fireste la o promovare nationala, pentru toata lumea, informeaza un comunicat al agentiei.

Nu voiam o promotie de dragul promotiei. Ne-am dorit inca de la inceput ceva care sa iasa un pic din tipare, in sensul ca voiam sa facem o promotie adevarata, de impact, care sa insemne ceva pentru consumator. N-a fost foarte simplu pentru ca prin esenta ei, acesta promotie insemna o oarecare rezolvare a unei probleme sociale si de aceea, trebuia sa indulcim un pic gravitatea tonului. Sa facem ca totul sa fie mai fun, fara sa cadem in derizoriu (spune Cristina Lambru, Director de Creatie Brands&Bears).

Din partea Evenimentul Zilei au daruit caldura: Mihai Adamut - Brand & Research Manager, Economic/Reference Newspapers, iar din partea Brands&Bears.: Adina Stanescu Copywriter, Anda Runtag Art Director, Cristina Lambru Director de Creatie, Cristian Bencze Director Dept. Productie, Ciprian Tintareanu - Fotograf, Adrian Popescu - Account Executive si Emanuel Grigorcea Director Client Service.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri