Echipa de strategie si creatie a agentiei Unicdesign a conceput noua semnatura vizuala si, odata cu aceasta, setul de papetarie interioara ale Centrului Medical Doctor Luca Pitesti; acestea vor fi continute intr-un manual de identitate vizuala alaturi de multiple sectiuni, de la audit vizual, concept, implementare, pana la signalistica (interior si exterior) si imbracaminte pentru personalul policlinicii.

Conceptul ales a pornit de la atenta observare si intelegere a activitatii Centrului medical si se bazeaza pe o puternica simbolistica a elementelor ce compun ansamblul, urmarind un traseu coerent in relatia forma - continut: spirala, element cu alcatuire naturala, frecvent intalnit in rangul vegetal si animal reprezinta evolutia unei forte; este un motiv deschis ce simbolizeaza emanatie, extensie, dezvoltare, continuitate ciclica aflata in progresie, in rotatia creationala. Totodata ea mai reprezinta ritmul vietii, spirala helicoidala reprezentand evolutia ce pleaca din centru iar spirala logaritmica fiind cea care poseda nemaipomenita proprietate de a creste in maniera terminala, fara sa modifice forma figurii totale. Elementul central, mana, exprima idea de activitate, de putere, mana dreapta corespunde mai degraba actiunii, iar stanga intelepciunii. Ele sunt sinteza intre masculin si feminin: una pasiva prin aceea ca poate contine iar alta activa prin aceea ca poate tine declara Adela Tarziu, director Unicdesign, intr-un comunicat al agentiei.

Semnatura vizuala este de factura metaforica si manifesta functia respectiv puterea marcii Dr. Luca, monocromia acesteia fiind placut contrastata de intensitatea unui rosu plin, deloc comun.

Centrul Medical Doctor Luca este o societate cu capital romano american ce activeaza in domeniul serviciilor medicale organizate in regim policlinica. Printr-un management performant al calitatii - medici specialisti cu competenta recunoscuta, dotare cu mijloace moderne de investigare, Centrul Medical Doctor Luca este la dispozitia pacientilor oferind o gama larga de investigatii clinice si paraclinice la standarde de calitate internationala, pentru profilaxia, diagnosticarea si tratarea afectiunilor fizice si psihice declara reprezentantul companiei.

Managerul agentiei Unicdesign mentioneaza site-ul oficial www.unicdesign.ro ca prim loc de expunere a proiectelor realizate, Bratim SA (Brasov), Dablerom, Ditco, Primex, Rollstar (Cluj-Napoca), acestia fiind doar cativa din clientii care beneficiaza de produsele Unicdesign.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri