Arena Leilor continua sa ofere sansa celor indrazneti de a gasi un partener pentru realizarea planurilor de afaceri. Cativa dintre concurentii acestei a doua editii sunt:

Andrei, student, care are deja o afacere in domeniul IT impreuna cu un prieten. A venit in Arena pentru a le propune Leilor un parteneriat in vederea lansarii pe piata a unor solutii software pe care le considera inovatoare.

Sever, inginer cu experienta in industria maselor plastice, crede ca are o solutie tehnica unica pentru reciclarea ieftina si eficienta a PET-urilor (sticlele si ambalajele din plastic). Sustine ca solutia sa se bazeaza pe un brevet si doreste sa-i atraga pe Lei intr-un parteneriat de milioane, in care investitia initiala ar fi de doar 50.000 de euro.

Andrei, un tanar de 23 de ani, a facut o multime de lucruri in viata. A fost organizator de petreceri, administrator de retea, reporter la o televiziune de stiri. A facut chiar si consultanta IT pentru Comisia de Aparare din Parlament. in Arena Leilor a venit pentru a-i convinge pe milionari de eficienta unei inventii intr-o afacere oarecum exotica: cresterea meduzelor in acvarii speciale si comercializarea lor catre cei cu venituri mari, dornici de o priveliste relaxanta, in concordanta cu ultimele trenduri din domeniul amenajarilor interioare din Statele Unite si Japonia.

Lucian a absolvit Dreptul, a fost politist, consilier juridic, iar acum crede ca a venit momentul sa-si puna pe picioare propria afacere. insa, spre deosebire de altii, Lucian crede ca pe langa ideea obtinerii de venituri financiare, o afacere ar fi bine sa aduca si un beneficiu de ordin social. A venit in Arena pentru a le propune Leilor planul de afaceri al unei tabere pentru copii, in care acestia sa invete sa relationeze cu animalele intr-un mediu ecologic.

Cum isi vor sustine acestia planurile de afaceri si ce succes vor avea ei in fata Leilor, urmeaza sa aflati urmarind editia singurului Business reality-show din Romania, Arena Leilor
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri