Odata cu numirea Alinei Stanciu in functia de Business Director la Ogilvy Public Relations, agentia anunta o echipa noua formata din consultanti cu experienta in comunicare si relatii publice si un nou portofoliu de servicii.

Am integrat in portofoliul Ogilvy Public Relations servicii care incep sa fie din ce in ce mai necesare clientilor din Romania, cum sunt comunicarea interna si programele de CSR, iar serviciilor existente le-am adaugat noi componente. Noua structura a serviciilor, precum si cea a echipei ne vor ajuta sa oferim clientilor un suport real in ceea ce priveste comunicarea corporate, fara a ignora, desigur, suportul necesar campaniilor de brand marketing spune Alina Stanciu.

Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group Romania, spune ca Acest lucru a fost posibil datorita intensificarii relatiilor dintre biroul din Romania si birourile Ogilvy Public Relations din regiunea EAME, dar mai ales in urma recrutarii unor specialisti cu ani de experienta in comunicare si relatii publice. Ogilvy Public Relations Worldwide a remarcat potentialul pietei din Romania, in contexul in care CEE a devenit o zona strategica de dezvoltare pentru grup, iar specialistii nostri beneficiaza din ce in ce mai mult de suportul expertilor internationali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri