Este sigur! Asteptarea fanilor romani a celebrei trupe rock Rolling Stones va lua sfarsit pe 17 iulie, pe stadionul Lia Manoliu. Biletele vor fi puse in curand in vanzare, cel mai bun loc la concert, din sectiunea VIP, urmand sa coste 797 de lei noi. In functie de pozitia fata de scena, biletele ar urma sa coste 87 de lei, 97 de lei, 137 de lei, 167 de lei, 197 de lei.
Potrivit reprezentantilor Vodafone, sponsorul concertului, in urmatoarele saptamani vor fi puse in vanzare 57.000 de bilete. Daca nu esti membru al fan-clubului international Rolling Stones, iti poti procura biletul cel mai devreme pe 28 martie. Aceasta deoarece, ca in toate concertelele trupei rock, membrii fan-clubului international au intaietate la procurarea biletelor, regula care se aplica si pentru concertul din Romania.

Astfel, intre 23 si 27 martie, biletele pot fi achizitionate doar de acestia, de pe site-ul oficial, www.rollingstones.com. In Romania insa nu exista un fan-club oficial al trupei britanice, dupa cum au anuntat organizatorii, , potrivit unui articol publicat astazi in YourMoney, suplimentul de business lifestyle editat de Wall-Street.

In a doua etapa, intre 28 martie si 1 aprilie, vor avea liber la bilete on-line toti clientii Vodafone Romania, de la adresa www.ticketpoint.ro. Orice client poate cumpara on-line cel mult patru bilete, prin trimiterea unui SMS gratuit la numarul 1855. Clientul va primi un cod unic ce va fi folosit, impreuna cu numarul de telefon mobil, pentru inregistrarea pe site.

Daca te stii norocos la trageri la sorti si pe deasupra mai esti si client al sponsorului oficial, poti participa, intre 28 martie si 31 mai 2007, la un concurs in urma caruia pot castiga unul dintre cele 2.000 de bilete surpiza, cate doua pentru fiecare castigator. Regula este destul de simpla - un SMS cu tarif normal, la numarul 4545. Pentru publicul larg, biletele vor fi puse in vanzare din 2 aprilie, atat on-line, pe www.ticketpoint.ro, cat si in magazinele Diverta.

Veti gasi mai multe detalii despre modalitatile online de a achizitiona bilete la marele concert din aceasta vara in cadrul unui articol special al YourMoney.

In plus, editia din 27 martie a suplimentului YourMoney va contine trei articole interesante din zona de business lifestyle.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri