Inscrierile evenimentul care premiaza excelenta spiritului civic, se vor desfasura in perioada 26 martie 20 aprilie 2007. Editia din acest an aduce nou un juriu largit, in componenta caruia intra si specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor sociale.

Echipa organizatoare a folosit la fiecare noua editie experienta acumulata, pe care a transpus-o intr-o imbunatatire calitativa a competitiei. Anul acesta din juriu vor face parte atat reprezentanti importanti ai societatii civile, cat si specialisti ai sectorului neguvernamental care au experienta implementarii si evaluarii proiectelor sociale.

Experienta acumulata prin editiile trecute ale Galei Societatii Civile, ne-a determinat sa aducem cateva imbunatatiri care sa conduca la o evolutie cat mai fireasca a evenimentului. An de an, am fost pusi in fata a tot mai multe proiecte, fiecare cu specificul, frumusetea si relevanta lui. O data cu invitarea in juriul Galei a unor experti in evaluarea proiectelor, vrem sa-i incurajam pe participanti sa-si dezvolte proiecte cu rezultate mai bune si impact mai puternic", a declarat Andrei Bortun, director general Millenium Communications, initiatorul Galei Societatii Civile.

Inscrierea proiectelor in competitie se face pe baza unui formular pe care participantii il pot descarca de pe site-ul oficial al evenimentului. Reprezentanti ai sectorului nonprofit vor putea sa-si inscrie la Gala Societatii Civile proiectele pe care le-au derulat in anul 2006. Ca in fiecare an, site-ul pune la dispozitia potentialilor participanti un ghid de inscriere ce contine regulamentul competitiei, un set de intrebari frecvente si mai multe detalii despre componenta juriului.

Numarul de participanti si de proiecte inscrise la editiile precedente a fost in continua crestere. Editia anterioara a atins un nou record de participare: peste 100 de organizatii nonprofit din toate regiunile tarii au inscris in concurs 127 de proiecte sociale.

Juriul editiei a V-a este format din:

Categoria A
Sectiunea A.1 Educatie si cercetare
Sectiunea A.2 Arta si cultura
Catalin Stefanescu - Realizator TVR 1
Dan C. Mihailescu Istoric literar, Realizator TV
Laura Grunberg - Asistent de program in cadrul UNESCO-CEPES
Simona Velea Cercetator Stiintific Principal III, Institutul de Stiinte ale Educatiei

Categoria B
Sectiunea B.1 Apararea drepturilor individuale/ colective
Sectiunea B.2 Comportament civic si participare publica
Alexandru Lazescu Presedinte Asociatia eRomania Gateway
Victor Alistar Director executiv Transparency International Romania
Liviu Mihaiu Jurnalist, membru fondator al revistei Academia Catavencu
Corina Gonteanu Director Corporate Affairs ART Group

Categoria C
Sectiunea C.1 Sanatate
Sectiunea C.2 Servicii sociale pentru categorii defavorizate
Mihaela Radulescu Jurnalist, Realizator TV si Ambasador pentru Romania al organizatiei United Way
Dumitru Sandu Profesor la Catedra de Sociologie a Universitatii Bucuresti
Raed Arafat Medic Coordonator al Statiei SMURD Targu Mures
Catalin Zamfir Director al Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii

Categoria D
Sectiunea D.1 Protectia mediului
Sectiunea D.2 Dezvoltare economica si sociala
Anca Harasim - Director Executiv American Chamber of Commerce in Romania
Alina Inayeh Director Centrul de Resurse pentru Participare Publica
Cristian Lascu Presedinte al Grupului de Explorari Speologice si Subacvatice, Redactor Sef al revistei National Geographic Romania
Robert Turcescu Jurnalist, Realizator emisiuni radio si TV
Nicolae Galdean Decanul Facultatii de Ecologie, Universitatea Ecologica Bucuresti
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri