Compania americana Washington Post, editorul, printre altele, al "The Washington Post" si "Newsweek", a anuntat vineri ca profitul net din primul trimestru al lui 2007 a scazut, fata de aceeasi perioada din 2006, cu 12,5 milioane de dolari, pana la 64,4 milioane de dolari, informeaza NewsIn.

Scaderea profitului companiei Washington Post din primele trei luni ale acestui an este cauzata de rezultatele financiare slabe inregistrate de serviciul de educatie Kaplan. Veniturile companiei Washington Post au crescut in primele trei luni din 2007 cu 4% fata de primul trimestru din 2006, pana la 985,6 milioane de dolari.

Compania Washington Post este o companie americana de media, care editeaza mai multe publicatii, printre care "The Washington Post" si "Newsweek", si detine complet sau partial mai multe posturi de televiziune, site-uri, o retea de ziare locale si serviciul de educatie Kaplan.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri