Vodafone demareaza, pe litoral, doua proiecte de responsabilitate sociala corporatista (CSR), in care va investi 100.000 de dolari, si prin care isi propune sa contribuim la mentinerea unui mediu curat si a sigurantei plajelor

Primul proiect, realizat in parteneriat cu Salvamar - Asociatia Nationala a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania (ANSPSR), isi propune sustinerea actiunilor de salvare de vieti omenesti in situatii de urgenta. Compania de telecomunicatii a anuntat ca va aloca 50.000 de dolari care vor fi folositi pentru achizitionarea de skijet-uri, barci de salvare, truse de prim ajutor si caiace pentru patrulare. Programul va include, de asemenea, si o campanie de informare pentru prevenirea accidentelor de inec.

"Litoral curat", al doilea proiect pe care Vodafone il demareaza in aceasta vara pe litoral are ca scop mentinerea unui mediu curat. Programul include mai multe componente, amplasarea unor cosuri de gunoi pentru colectarea selectiva a deseurilor si reciclarea acestora, precum si o campanie educationala pentru implicarea turistilor in mentinerea curata a plajelor. Vodafone se implica in proiectul "Litoral curat" pentru al treilea an consecutiv si a anuntat ca, in aceasta vara, va aloca programului 50.000 de dolari.

Vodafone Romania este o divizie a companiei Vodafone Group Plc., cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si cu peste 206,4 milioane de clienti in intreaga lume. In Romania, la data de 31 martie 2007, Vodafone avea 7,95 milioane de clienti

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri