Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de marti, sa opreasca de la difuzare spotul pentru un card al MKB Romexterra Bank pentru ca prezinta, in mod gresit, date despre dobanda anuala efectiva (DAE) si pentru ca face o afirmatie pe care membrii CNA o considera incorecta.
"In spotul publicitar este prezentata dobanda anuala efectiva (DAE) in mod incorect, doar timp de trei secunde si cu caractere foarte mici", a afirmat directorul Directiei Monitorizare din CNA, Monica Botnaru.

Totodata, membrii CNA au mai spus ca, in timpul spotului, se face o afirmatie incorecta cand se spune ca respectivul card este primul pentru care "nu trebuie sa vii la banca".

Membrii CNA au cerut oprirea de la difuzare si intrarea de indata in legalitate a spotului prin prezentarea datelor despre DAE cu caractere mai mari si pentru o perioada mai mare de timp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri