Piata de PR din Transilvania se afla la inceput de drum, insa promite. Cu sediul in Cluj Napoca, DAvantage Consult este una dintre putinele firme specializate in Relatii Publice din zona, inregistrand cresteri constante, in tandem cu evolutia PR-ului intre Carpati.
D’Avantage Consult raporteaza pentru finalul primului semestru al actualului an financiar o crestere de 30,3 % a cifrei de afaceri, comparativ cu perioada similara a anului anterior. In acelasi timp, compania a inregistrat o crestere de 14% a numarului de clienti care achizitioneaza servicii de PR pe baza de fee. Echipa D’avantage s-a marit in toata aceasta perioada si cu un consultant specializat in comunicarea cu autoritatile centrale si europene, cu atributii in implementarea proiectelor de consultanta in accesarea fondurilor de finantare pentru clientii agentiei.

“Cresterea cifrei de afaceri a firmei noastre vine pe fondul cresterii constante de servicii de PR inregistrate in ultimul timp in Transilvania. Clientii nostri doresc sa acceseze si sa dispuna de metode de comunicare cat mai eficiente, iar publicitatea rudimentara nu mai poate satisface aceste cereri absolut normale” a declarat Dan Vladea, managing partner al D’Avantage Consult.

Obiectivele agentiei de PR pentru viitorul apropiat sunt investitiile in resursele umane, in programe de pregatire a fortei de munca si in activitati de consolidare a echipei. “Intrucat Relatiile Publice se refera in primul rand la comunicare, ne dorim sa dispunem de cei mai competenti si calificati consultanti in PR din zona, iar eforturile noastre sa aiba ca efect in primul rand profesionalizarea absoluta a relatiei client - furnizor de servicii. Mai mult, prezenta fizica in zona, ne faciliteaza disponibilitatea unor resurse de comunicare, pe care alte agentii profesioniste din afara regiunii le-ar accesa probabil mai greu,” a mai adaugat Vladea.

Chiar daca, in cele mai multe cazuri, volumele de vanzari realizate sunt termenul de cuantificare si evaluare a pozitiei unei companii in piata, managerul D’Avantage Consult mizeaza pe relatiile bune si reciproc avantajoase cu clientii firmei.

Compania de relatii publice D’Avantage Consult a fost infiintata in 2004 de cinci specialisti in comunicare, economie si relatii cu clientii. Compania ofera servicii ca: relatii publice (PR), planificare si strategie de marketing – consiliere in alegerea canalelor media (ATL) si in elaborarea mesajelor, in definirea identitatii de marca si a identitatii corporatiste, management de evenimente (BTL), conferinte, congrese, campanii de comunicare, campanii de imagine, campanii de comunicare interna, team-building, comunicare online (e-PR), monitorizare media, media coverage, audit de brand, design & creatie (tiparituri, website, logo).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri