Una dintre cele mai mari firme de servicii de consultanta din lume beneficiaza de consultanta de PR din partea Tempo.
Deloitte Romania, una din companiile de consultanta cunoscute sub numele de BIG 4, a ales Tempo pentru gestionarea comunicarii sale de PR. Incepand cu luna august, Tempo furnizeaza servicii de consultanta in comunicarea publica a Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Consultanta S.R.L, Deloitte Reorganizare S.R.L si Reff & Asociatii (numite impreuna Deloitte Romania).

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din Romania care furnizeaza servicii profesionale in patru mari domenii: audit, servicii fiscale, consultanta manageriala si consultanta financiara, avand o echipa de peste 300 de consultanti romani si expati.

„Colaborarea cu Tempo pleaca de la baze comune. Cea mai mare agentie de publicitate autohtona, alaturi de compania de consultanta cu cea mai indelungata prezenta in Romania pornesc un parteneriat pe termen lung, care speram sa devina un reper in industria de consultanta din Romania ”, a declarat Patricia AM Ilisiu, Director Clients & Markets Balkan Region.

Tempo PR este divizia de relatii publice a celei mai mari agentii de publicitate independenta, 100% romaneasca. Avand competente in industrii precum cea financiar - bancara, asigurari, farmaceutica, energetica, FMCG, media, auto, retail si in domeniul imobiliar, Tempo PR este agentia cea mai premiata la competitiile locale si internationale de profil. Anul acesta, doua dintre campaniile realizate de Tempo PR au obtinut aur la cele mai prestigioase competitii internationale de PR: SABRE Awards si IPRA Golden World Award.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri