Consiliul de Administratie (CA) al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a aprobat, in sedinta din 30 august, contractarea unui credit de 3,5 milioane de lei de la BRD pentru realizarea unor emisiuni noi si pentru alte investitii, informeaza site-ul TVR.

Creditul va fi garantat prin cesionarea incasarilor lunare de la Splendid Media S.A., agentia de vanzari a SRTv. Membrii CA au decis sa-i imputerniceasca pentru semnarea contractului de creditare pe presedinte director general interimar al SRTv, Alexandru Sassu, si pe directorul Directiei Economice, Cipriana Voicu.

Directorul general si presedinte interimar al Consiliului de Administratie al SRTv, Alexandru Sassu, a declarat miercuri, in cadrul unei audieri la Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor, ca TVR are un deficit de 9 milioane de euro in prima jumatate a anului si ca acesta va creste mai departe deoarece exista contracte care trebuie platite.

El a mai spus ca, din cauza deficitului, situatia tuturor angajatilor este in pericol si ca exista posibilitatea renuntarii la o serie de contracte. Presedintele director general interimari a afirmat, totodata, ca intentioneaza sa schimbe modul in care se face distribuirea bugetara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri