Grupul de comunicare Publicis, al patrulea furnizor de servicii de comunicare din lume, a anuntat ca a inceput procedura de delistare voluntara de la Bursa de Valori din New York (New York Stock Exchange - NYSE), informeaza NewsIn, citand site-ul Warc.com.
Reprezentantii companiei au spus ca au luat aceasta decizie deoarece sunt ingrijorati de volumele mari de titluri americane de proprietate asupra actiunilor companiei (ADR - American Depositary Receipts) tranzactionate.

Presedintele grupului Publicis, Maurice Levy, a luat aceasta decizie, potrivit Warc.com, pentru a evita criza de pe piata americana a creditelor ipotecare cu grad ridicat de risc, care submineaza economia Statelor Unite.

Publicis a inaintat deja autoritatii americane de supraveghere a burselor (United States Securities and Exchange Commission - SEC) documentele necesare pentru a suspenda obligatia de raportare financiara pe piata din SUA.

Publicis este al patrulea grup de servicii de comunicare din lume si include, printre altele, agentiile Leo Burnett Worldwide, Saatchi & Saatchi, Starcom MediaVestGroup si ZenithOptimedia. Publicis este prezent si in Romania prin agentiile Leo Burnett & Target, Saatchi & Saatchi, Opti Media, Zenith Media, Starcom si Starlink.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri