Evensys, primul organizator roman de evenimente care a folosit live blogging la conferintele organizate pana acum, si Blog Agency, prima agentie romaneasca de marketing si comunicare prin intermediul blogurilor, au incheiat astazi un parteneriat pentru a asigura raportarea live printr-un blog dedicat, cu ajutorul specialistilor Blog Agency, a fiecareia dintre conferintele organizate in aceasta toamna de catre Evensys.
“Acest tip de serviciu exploateaza potentialul blogurilor ca mediu de comunicare, fiind si un exercitiu demonstrativ pentru comunitatea de marketing”, a declarat Mihai Giulvezan, partener si Strategy Manager la BlogAgency.ro.

Primele doua evenimente din aceasta toamna care vor folosi serviciul Blog Agency vor fi conferinta Shopper Marketing, organizata sub egida Toolbox, pe 3 octombrie 2007, si Masterplan, eveniment de strategie si planning in marketing si comunicare, desfasurat in perioada 9-10 octombrie 2007, ambele marca Evensys. Fiecare din aceste conferinte are deja un blog, care, pe perioada conferintei, va gazdui discutii live, initiate, dezvoltate si moderate de specialistii Blog Agency, despre temele tratate in fiecare din sesiunile celor doua conferinte. Concluziile fiecarei conferinte se vor gasi si pe www.blogagency.ro.

“Traim intr-o lume in care tehnologia nu mai este o simpla alegere, ci o necesitate pentru domeniul comunicarii si mass-media. Strategiile de media si PR au nevoie de elemente noi pentru a putea fi eficiente, iar deschiderea catre noile tendinte este indispensabila. Blogging-ul a devenit astfel o unealta necesara in promovare prin intermediul caruia publicurile tinta pot fi mai bine atinse. Evensys a inteles cea dintai importanta blogurilor in comunicare si a ales sa le foloseasca pentru evenimentele sale. Printre acestea se numara PR Forum, Idea Forum sau Digital Forum care au beneficiat toate de bloguri personale. Vine deci ca o urmare fireasca un parteneriat intre Evensys si Blog Agency, prima agentie de consultanta in blogging, avand in vedere mai ales potentialul imens al acestui nou tip de comunicare”. - Dana Dumitrescu- Managing Partner Evensys Consult.

Toolbox | Shopper Marketing va avea loc pe data de 3 octombrie 2007 la Hotel Crowne Plaza si este destinat practicienilor din marketing, advertising si retail. Invitatul special al conferintei este specialistul Rafe Ring, Global Strategic Planning Director la OgilvyAction.

Evensys organizeaza de asemenea in perioada 9-10 octombrie 2007 Masterplan 2007, un eveniment de strategie si planning in marketing si comunicare care va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Invitati internationali sunt Jeffre Jackson (Open Intelligence Agency) si Alain Thys (Futurelab).

“Cele doua bloguri live vor implica atat audienta activa, prezenta la eveniment, cat si cei care vor intra pe blogul respectiv in timpul conferintei, de la birou, si care vor avea posibilitatea sa puna intrebarin vorbitorilor, precum si sa interactioneze cu ceilalti participanti la discutii.”, a declarat Ionut Oprea, fondator si Online Communication Manager la Blog Agency, prima agentie de marketing si comunicare prin intermediul blogurilor.

Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse. In plus, agentia ofera servicii de creatie si continut.

Blog Agency este prima agentie de marketing si comunicare prin internet din Romania specializata in folosirea blogurilor ca instrumente de marketing. Partenerii Blog Agency pentru implementarea de solutii de marketing online prin intermediul blogurilor sunt agentia de publicitate interactiva MBDragan ( mbdragan.com) si agentia de marketing si dezvoltare de business digital Fivemark.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri