Aproximativ 38% dintre consumatorii americani se uita la emisiuni TV pe Internet, 36% dintre americani folosesc telefoanele mobile ca pe instrumente de divertisment, iar 45% creaza continut online, potrivit unui studiu realizat de Deloitte&Touche, citat de NewsIn.
De asemenea, 20% dintre respondenti au declarat ca se uita la continut pe telefonul mobil zilnic sau aproape zilnic.

Aproape 54% dintre cei chestionati au declarat ca isi creaza propriul continut pe Internet editand poze, imagini video sau muzica, 45% au spus ca produc continut pentru a-l arata altor consumatori, iar 32% considera ca isi creaza propria media pe Internet.

Studiul a mai aratat ca 54% dintre consumatori din SUA socializeaza prin retele sociale de pe Internet, iar 45% isi mentin acelasi profil pe un site de retele sociale. 85% dintre consumatori considera ca publicitatea pe TV inca are cel mai puternic impact asupra obiceiurilor de cumparare, dar publicitatea online se afla pe locul doi pentru 65% dintre consumatori, urmata de reviste cu 63%.

Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.081 de americani in perioada 25 - 31 octombrie.

Deloitte&Touche este cea mai mare firma de contabilitate si de consultanta din lume, oferind consulanta pentru operatiuni de management, strategie, taxe sau alte servicii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri