Postul public TVR 1 a fost lider de audienta, la nivel national, in noaptea de Revelion, in intervalul 23.53–00.11, cand a fost urmarit de peste 2,6 milioane de telespectatori, potrivit datelor TNS-AGB International, furnizate de TVR 1.

TVR 1 a fost lider de audienta la momentul trecerii in noul an, cand a inregistrat o cota de piata de 32% la nivel national. Postul public a fost lider si pe targetul urban, cu o cota de piata de 33,9%.

Peste 2,6 milioane de telespectatori la nivel national au urmarit TVR 1 in ultimele minute ale lui 2007 si la inceputul lui 2008.

Postul public de televiziune a fost lider de audienta si in prima zi a lui 2008, in intervalul 21.00-22.00, la nivel national, cand emisiunea Danutz SRL a avut in medie peste 1,3 milioane de telespectatori, adica un rating mediu de 6,8% si o cota medie de piata de 15,3%.

TNS-AGB International este firma de cercetare care masoara, in prezent, audienta posturilor TV din Romania.

Postul TVR 1 face parte din Societatea Romana de Televiziune (SRTv), serviciul public de televiziune din Romania. SRTv mai are in componenta posturile publice TVR 2, TVR Cultural si TVR International si studiourile teritoriale TVR Timisoara, TVR Cluj, TVR Iasi si TVR Craiova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri