Postul de televiziune Kanal D va investi, in anul 2008, cateva milioane de euro in programe cum ar fi filme, productii de divertisment si emisiuni informative, a declarat, potrivit NewsIn, Hatice Soysev Kolat, general manager al postului.
Hatice Soysev Kolat a mai spus ca, in anul 2008, Kanal D va difuza minimum 25 de filme in premiera. Potrivit acesteia, postul va difuza si doua reality show-uri. "Pentru moment, vom difuza doua reality show-uri, unul dintre ele se numeste "Magic Taxi" si va fi difuzat pe post din martie, iar celalalt este surpriza", a mai spus ea.

"Vrem ca la sfarsitul anului 2008 sa fim in top 3, in prezent aflandu-ne in top 5. De asemenea, vrem sa ne crestem audienta", a mai spus ea.

Kanal D va difuza, incepand cu sfarsitul lunii ianuarie, serialele "The Lost Room", "Six Degrees", "Kyle XY". Totodata, din martie, postul va difuza serialele "Master of Horror", "Dresden Files" si "Painkiller Jane".

Detinatoarea licentei audiovizuale a postului Kanal D este, potrivit CNA, societatea Dogan Media International SA, ai carei actionari sunt: Dogan Media International GMBH (Germania, actionar principal - 96%), Milliyet Verlags-Und Handels GMBH (Germania), Enteralle Handels GMBH (Germania), Yasar Begumhan Dogan Faralyali si Mehmet Ali Yalcindag, cu cate 1%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri