Grupul Omnicom, lansat la inceputul acestei luni si in Romania, a anuntat o crestere trimestriala a profitului companiei de 13 procente.
Omnicom Media Group Romania face parte din Omnicom Group si are ca actionari DDB Bucharest si TBWA/Merlin Bucharest. “OMG Romania se pozitioneaza ca platforma suport pentru dezvoltarea portofoliului de agentii de media full-service si de agentii de media specializate ale Omnicom Group”, a declarat Carmen Tanasie, CEO OMG Romania, la lansarea OMG in Romania.

Actiunile grupului Omnicom au inregistrat o crestere de 4% ieri dimineata la New York Stock Exchange, dupa ce au declarat castiguri puternice si o revenire neasteptata.

Omnicom Media Group reprezinta Divizia de servicii media a Omnicom Group Inc. si este lider in industria de marketing si comunicare pe piata mondiala, avand in portofoliul sau peste 5000 de clienti din peste 100 de tari.

Rezultatele trimestriale ale Omnicom Media Group evidentiaza un profit ce a crescut anul trecut de la 277,2 milioane de dolari (190,9 milioane de euro) la 313,9 milioane de dolari (216,2 milioane de euro).

Astfel, venitul global a crescut cu 12,7%, ajungand la 3,63 de miliarde de dolari (2,5 miliarde de euro), din care 9,5% provin din Statele Unite si 16,3% din mediul international.

Cheltuielile folosite pentru comunicare servesc de cele mai multe ori ca barometru in a evidentia cat de prospera este o companie. Omnicom si alte companii mari din domeniu, cum este Interpublic Group, sunt cei mai buni indicatori economici tipici pentru aceasta, ei reprezentand branduri majore – Pepsi, AT&T, Anheuser-Busch.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri