Compania Casa Noastra acorda burse anuale in valoare totala de 300.000 lei elevilor doljeni premianti ai olimpiadelor scolare nationale precum si profesorilor indrumatori ai acestora, prin Programul Bursele Olympia.
Bursele Olympia s-a lansat ca un program pilot in anul scolar 2006-2007 prin premierea elevilor olimpici de liceu de la Colegiul National Carol I, din Craiova. In anul 2007 programul a fost extins rasplatind performanta elevilor de liceu din judetul Dolj. Anul acesta au fost inclusi in program si elevii de gimnaziu din judetul Dolj.

Tinerii olimpici vor primi timp de 12 luni o bursa lunara a carei valoare se stabileste pe baza unui algoritm de calcul ce ia in considerare numarul de premii si locurile obtinute. Pentru ca performantele elevilor nu pot fi obtinute fara sprijinul profesorilor indrumatori, efortul acestora va fi rasplatit in egala masura. Astfel, pentru anul scolar 2007-2008 au fost acordate atat elevilor cat si profesorilor indrumatori un numar de 54 de burse si 116 mentiuni in valoare de 200.000 RON iar pentru anul acesta fondul de burse a fost suplimentat cu 50% din care 27.840 RON sunt alocati pentru mentiuni.

„Acest program a luat nastere din pasiunea echipei Casa Noastra pentru performanta, pasiune pe care dorim sa o insuflam si tinerilor din judetul Dolj. Datorita competitiei acerbe si a gradului sporit de dificultate pe care il presupun Olimpiadele Nationale, am hotarat ca incepand cu anul acesta sa acordam burse atat pentru nivelul liceal cat si pentru nivelul gimnazial. Ne propunem sa ne implicam in comunitatea in care activam respectand valorile care ne definesc: incredere, pasiune, indrazneala si performanta”, a declarat Cosmin Ionescu, Vicepresedinte Casa Noastra.

Din acest an si angajatii companiei Casa Noastra au decis sa ajute si ei performanta tinerilor doljeni prin directionarea a 2% din impozitul pe salariu catre Fundatia Casa Noastra 2007, fundatie special constituita pentru a gestiona Programul Bursele Olympia.

Pentru urmatorii ani, compania intentioneaza sa extinda acest program educational la nivel national si sa creasca fondul de burse prin implicarea partenerilor sai de afaceri.

Compania Casa Noastra a fost infiintata in anul 1995, are capital in totalitate romanesc, iar prin intermediul echipei sale de profesionisti si prin calitatea lucrarilor s-a impus ca punct de referinta pe piata de profil din Romania. De asemenea, compania are peste 230.000 de clienti, persoane fizice si juridice. Principalii parteneri ai companiei sunt: Veka AG Germania – furnizor de profile PVC, Roto Frank AG Germania – furnizor de feronerie si Guardian SUA – furnizor de sticla.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri