Editia a VI-a a campaniei Daruieste din inima, organizata in 2007 de Asociatia React si LaborMed Pharma si comunicata de agentia de PR Rogalski Grigoriu a castigat categoria Educatie publica, in cadrul premiilor SABRE (Superior Achievement in Branding and Reputation) 2008.
Aceasta reprezinta cea mai importanta distinctie europeana in domeniul relatiilor publice. Cu doua zile mai devreme, campania castigase si cea mai “aglomerata” sectiune de la Gala Societatii Civile 2008, anume Comportament civic si participare publica, sectiune in care au fost inscrise nu mai putin de 26 de campanii.

Per total, in competitia Galei Societatii Civile 2008, editia a VI-a, au fost inscrise 115 proiecte sociale. Premiile au fost decernate marti, 20 mai, la Ateneul Roman.

Anul acesta, Premiile SABRE europene au fost decernate la Venetia. Categoria Educatie publica a inclus alte patru nominalizari pentru campanii ale unor asociatii si agentii din Anglia, Franta, Germania, respectiv Belgia. SABRE este acronimul pentru Superior Achievement in Branding and Reputation. Anul trecut premiile au adus peste 1000 de candidaturi din 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

In urma cu un an, Daruieste din inima a generat 9000 de donatori in 12 centre universitare, redactii centrale si companii, aducand un record national post 1989 in materie de donatori/centru/zi in numai doua saptamani.

Organizatorii au declarat: Vrem sa dedicam acest premiu miilor de donatori din campanie, tineri care si-au dat literalmente sangele pentru o idee nobila – ajutorul semenilor aflati in suferinta. Le multumim!

Ultimele doua editii ale Daruieste din inima, respectiv editia a V-a (2005) si a VI-a (2007) au primit nu mai putin de 6 premii in total. Golden Award for Excelence si apoi Special Award for Continuous Quality la Romanian PR Award; Premiul de Excelenta Medic.ro; mentiune si apoi premiul la Gala Societatii Civile; cel de pe urma este si cel mai pretios, SABRE european.

LaborMed Pharma a fost fondata in 1991. Incepand cu februarie 2008, Advent International a devenit actionar majoritar al Grupului. Compania inseamna peste 80 de produse, cote de piata importante in doua clase terapeutice majore (cardiovasculara si sistem nervos central), 28 milioane € vanzari in 2007, 470 de angajati, retea de distibutie nationala, cea mai moderna fabrica de profil din tara... LaborMed Pharma este si membru asociat al European Generic medicines Association din 2002.

Asociatia REACT este o organizatie neguvernamentala, orientata catre proiecte sociale si tineri in special. Programele sale vizeaza trei domenii: sanatate publica, educatie si mediu. Asociatia are la baza studenti si absolventi in medicina, jurnalism, informatica, filozofie, care cred si actioneaza in sensul dezvoltarii spiritului societatii civile; REACT are filiale in 9 centre universitare din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri