Evenimentul de lansare Cord Blood Center, desfasurat la inceputul lunii iulie, a reunit oameni de presa, reprezentanti ai lumii medicale, precum si factori de decizie din conducerea Agentiei Nationale de Transplant.
“Am acceptat cu bucurie provocarea lansata de Cord Blood Center vis-a-vis de aceasta actiune, cu atat mai mult cu cat discutam despre prima banca privata de celule stem si primul laborator de procesare a sangelui placentar. Lowe PR este un sustinator activ al inovatiei si spiritului antreprenorial, mai ales in domenii vitale asa cum este cel medical”, declara Hortensia Nastase, Deputy Managing Director Lowe PR.

Participantii la eveniment au primit in exclusivitate informatii despre modalitatile de procesare si stocare a celulelor stem recoltate din sangele placentar, precum si despre costurile unei asemenea interventii, totul intr-o atmosfera specifica laboratoarelor medicale.

“Pentru ca invitatii nostri sa se familiarizeze rapid cu tema evenimentului, am creat un setup cu elemente din sfera cercetarii medicale, iar pentru spiritele ascutite am instalat o gama larga de instrumente specifice de laborator”, afirma Raluca Mihaila, Events Manager Lowe PR.

Echipa implicata in realizarea proiectului este formata din Raluca Mihaila – Events Manager, Manuela Zidaru – Senior Corporate Executive, Anca Scarlat si Otilia Panainte – PR Executives din partea Lowe PR si Adina Scaringi – Marketing Manager Cord Blood Center.

Cord Blood Center este prima companie autorizata in Romania sa ofere servicii de “family banking” (banca de depozitare sange placentar in regim privat). Compania s-a infiintat in anul 2004 si a primit autorizarea de functionare un an mai tarziu.
In luna martie 2006 a efectuat prima recoltare de sange placentar din Romania.
Incepand cu anul 2007, aria de acoperire a recoltarilor s-a extins in intreaga tara, in prezent efectuandu-se recoltari pentru toti cetatenii romani stabiliti in tarile Uniunii Europene.

Cord Blood Center si Cord Blood Center RO sunt reprezentanti ai “Registrului Slovac al Celulelor Hematopoetice – EUROCORD”.

Lowe Public Relations acopera intreg spectrul de Practici Globale de Specialitate (Corporate Communications, Corporate Social Responsibility, Healthcare, Internal Communications, Marketing & Brand Strategic Communications, Public Affairs, Technology), asigurand in acelasi timp gama completa de Servicii Specializate (Media Relations, Financial Communications, Media Training, Research, Issue & Crisis Management).

Portofoliul de clienti Lowe Public Relations include Orange, Electrolux, Unilever, Pernod Ricard, Eli Lilly, Carol Parc Hotel, Abbott Romania, Walmark, CSC Pharma, Johnson&Johnson, TNT Romania, LPP Company, Lowe & Partners, Initiative Romania, Brand Connection, Tecton Investments.

Echipa Lowe Public Relations este formata astazi din 12 profesionisti, printre care Hortensia Nastase (Deputy Managing Director), Raluca Mihaila (Events Manager) si Monica Botez (PR Manager).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri