Saptamanalul american The New Yorker a publicat luni pe coperta o caricatura a lui Barack Obama in postura de militant islamist, considerata "de prost gust si jignitoare" de catre echipa de campanie a candidatului democrat la presedintia Statelor Unite, transmite AFP, citat de NewsIn.
Caricatura il prezinta pe Obama in Biroul Oval de la Casa Alba, purtand turban, haine si papuci orientali. In caricatura apare si sotia lui Obama, Michelle, care are o arma Kalasnikov la banduliera, in timp ce in semineu arde un drapel american. Pe perete este atarnat un portret al liderului al-Qaida, Osama ben Laden.

The New Yorker, una dintre revistele preferate ale intelectualilor americani si considerata mai degraba de stanga, a explicat ca a vrut sa denunte, prin aceasta caricatura "campania de teama si dezinformare" dusa impotriva senatorului de Illinois.

"The New Yorker poate considera ca aceasta coperta are scopul de a satiriza caricaturizarea lui Barack Obama de catre extrema-dreapta, dar multi dintre cititori o vor considera de prost gust si jignitoare, iar noi suntem de acord", a reactionat directorul de comunicare al lui Obama, Bill Burton.

Purtatorul de cuvant al candidatului republican John McCain, Tucker Bonds, a declarat ca echipa senatorului de Arizona este "in totalitate de acord" cu cea a lui Barack Obama.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri