Incepand cu 4 august, Mediaedge:cia (MEC) Romania s-a mutat la o adresa noua: Premium Plaza Office Building, din strada Dr. Iacob Felix nr. 63-69, etaj 14. Liniile telefonice raman neschimbate: Tel.: 021 319 71 54, 021 319 71 55; Fax: 021 319 71 53.
Premium Plaza Office Building este un imobil de birouri, structurat pe 15 etaje, amplasat in zona Bulevardului Titulescu si pasajul Victoria si care beneficiaza de facilitati specifice pentru o cladire din clasa A: o pozitionare centrala, acces facil, dotari moderne, parcare subterana si paza. Mediaedge:cia isi desfasoara activitatea la etajul 14 al cladirii.

“Pe masura ce afacerea s-a dezvoltat iar numarul de oameni ai echipei a crescut, spatiul in care am adunat cele mai frumoase amintiri din ultimii trei ani, a devenit neincapator. In mod firesc, dincolo de faptul ca ne-am despartit cu greu de locul in care am crescut impreuna, aceasta transformare ne-a adus o importanta schimbare de decor, ce ne inspira, dintr-o perspectiva inedita, sa privim, de la etajul 14, spre noi orizonturi alaturi de clientii nostri,” a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director.

Mediaedge:cia (MEC) Romania este o agentie de planificare a comunicarii si implementare media care ofera pe langa serviciile traditionale de media planning si buying si o platforma de servicii prin intermediul diviziilor de comunicare specializate: MEC Interaction - consultanta si implementare in proiecte de promovare online, MediaLab - consultanta in proiecte de cercetare, dezvoltare si consultanta strategica, MEC Access - consultanta in implementarea de parteneriate si sponsorizari de evenimente in diverse domenii precum: arta, social, celebritati, cinematografie, divertisment, sport si muzica cat si MEC Retail - consultanta in proiecte specializate din domeniul retailului modern.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri