Brandient a creat brandul Qlarivia pentru un produs mai putin obisnuit. Un grup de cercetatori romani a conceput un sistem de purificare a apei, brevetat si medaliat cu aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles - EUREKA. Apa este purificata prin reducerea continutului de deuteriu, find astfel adusa la starea ei primordiala. Apa imaculata Qlarivia® astfel obtinuta este, in opinia acestor specialisti, un produs cu efecte benefice asupra starii organismului.
Numele a fost creat de Brandient din radacinile “clar” si “vie”, iar folosirea initialei Q in loc de C subliniaza caracterul stiintific/tehnologic al procesului de purificare.

Designul de produs a inclus identitatea grafica precum si desenarea formei ambalajului. Abordarea minimalista a ambalajului, prin folosirea transparentei si a culorilor translucide, transmite ideea de simplitate, de puritate si claritate. Partea de creatie grafica este semnata de Cristian Petre, Partener Brandient.

Brandient este compania dedicata consultantei in strategie, design si valoare de brand si se ocupa de crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii ™ . Brandient furnizeaza servicii integrate de consultanta in marketing si branding, servicii creative de identitate verbala si vizuala, design de ambalaj, comunicare de brand, servicii de brand engagement etc.

Brandient este specializata in crearea si revitalizarea unor proiecte de mare anvergura, printre care: rebrandingul CEC Bank, rebrandingul Domo, al grupului farmaceutic Europharm, al TVR, al Societatii Nationale de Radiocomunicatii Radiocom, al lantului de retail Flanco, al lantului de retail Dedeman, al companiilor Astral, Albalact, Novensys, Smartree, Fabryo, TBI Romania, Ventrust, Ceramica Iasi, etc., precum si crearea brandurilor Fulga, Credisson, Estima, Domenia, Fonomat, Tuca si Asociatii, Qualians, Zuzú, Qfort etc.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri