Centrul comercial Liberty Center din Bucuresti, primul mall cu patinoar permanent si primul centru comercial pe care dezvoltatorul Mivan il va deschide pe piata din Romania, va fi inaugurat la sfarsitul lunii octombrie, dupa o investitie de peste 70 milioane de euro.
Compania Mivan Development mai are in plan dezvoltarea a inca 11 centre comerciale. Liberty Center consta in aproximativ 25.000 mp spatii de inchiriat, dispusi pe trei nivele. Centrul comercial va avea peste 100 de magazine si 700 de locuri de parcare subterana.

Sugar Media va administra atat spatiile publicitare conventionale (backlituri cu afise fixe si derulabile, trivision) cat si cele neconventionale (branding spatii, car show, evenimente etc) din centrul comercial si va asigura si serviciile necesare implementarii campaniilor publicitare.

Infiintata in 2007, Sugar Media activeaza ca furnizor de solutii complete indoor in cinematografe, mall-uri si hypermarketuri. Locatiile Sugar Media inregistreaza un trafic lunar de 9 mil de vizitatori si cuprinde: Movieplex Mall Plaza, Cityplex City Mall, Cityplex Tomis Mall, Mall Bucuresti, Plaza Romania, Unirea Shopping Center, City Mall, Iulius Mall (Iasi, Timisoara, Cluj), Arena City Center Bacau, Euromall Pitesti, Promenada Mall, Lotus Market Oradea, Polus Mall Cluj, Mures Mall, Pic Hypermarket (Oradea, Craiova, Pitesti, Braila).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri