Grupul german Rewe a apelat la agenia iMagic pentru realizarea vizualurilor, adaptarea identitii de corporaie i producia pentru materialele de semnalizare n noua sa reea de magazine Penny Market.
Au fost inaugurate deja primele spaii comerciale n Constana, Ploieti, Craiova, Cmpina , Medgidia, Caracal, Focani i Roiorii de Vede urmnd ca pn la sfritul anului alte dousprezece supermarketuri s-i deschid porile n toat ara. Rewe Romnia, concernul german sub umbrela cruia i desfoar activitatea Penny Market are n componen i alte reele axate pe comer en detail alimentar Billa, Selgros i XXL Megadiscount. Conform primelor date, deschiderea magazinelor Penny Market a fost un succes, nc din primele zile nregistrndu-se epuizri temporare de stocuri.

Pentru proiectul Penny Market, Rewe Romnia a lucrat cu agenia iMagic la concepia vizualurilor, design-ul i producia materialelor de semnalizare din magazine. Colaborarea noastr a nceput n urm cu aproximativ doi ani precizeaz Dana Bratu, Account Manager al ageniei. Am debutat cu cteva proiecte BTL pentru magazinele XXL Megadiscount, dar am ajuns pn la iniierea i organizarea unor promoii cu premii, desfurate n toat ara, pentru recompensarea clienilor fideli. Suntem optimiti cnd discutm despre viitorul colaborrii noastre, care pn acum s-a desfurat n cei mai buni termeni.

Strategia grupului german vizeaz investiii majore n dezvoltarea unor reele de magazine de tip discount, n care s primeze raportul calitate pre. Aceste magazine au oferte de bunuri moderne i reprezint noua alternativ propus de investitor la magazinele de cartier.Conceptul de tip megadiscount se concentreaz pe capacitatea de a oferi cel mai bun pre ctre client. Bugetele de marketing care intr n acest joc ofer ansa de a fi foarte eficient n comunicare i de a pune n aplicare strategii neconvenionale, dar de efect. Este ceea ce face agenia iMagic pentru noi susin reprezentanti ai firmei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri