Ruxandra Sararu a fost numita director de Comunicare si Marketing al Radio Romania, cu delegatie, incepand cu 15 septembrie, inlocuind-o astfel in functie pe Carmen Petcu, anunta Societatea Romana de Radiodifuziune.
Consilier principal al conducerii Radioului Public si presedinte al “Fundatiei Radio Romania”, Ruxandra Sararu a fost redactor de rubrica la Radio Romania (1990-1996) si director de programe la Radio Total. Si-a continuat activitatea jurnalistica in televiziune (1996-2004) si a revenit la microfonul Radioului Public in anul 2004.

“Este o onoare deosebita pentru mine sa ma implic, alaturi de conducerea Radio Romania, in proiectul aniversarii celor 80 de ani de cand s-a spus, la 1 noiembrie 1928, «Aici Radio Bucuresti, Romania !», moment pe care eu il consider nasterea audiovizualului romanesc”, a declarat Ruxandra Sararu.

Principalul obiectiv de anul acesta al Directiei de Comunicare si Marketing este desfasurarea cu succes a campaniei aniversare “Radio Romania 80”.

Fostul director de Comunicare si Marketing, Carmen Petcu, se va alatura din 15 septembrie echipei EximBank, in calitate de director de marketing.

“Cred ca in viata avem nevoie de noi inceputuri, care sa ne ridice noi provocari, iar acesta este motivul principal pentru care am hotarat sa urmez o cariera bancara. Multumesc admirabilei echipe a Radioului Public, impreuna cu care am dus la capat unul dintre cele mai complexe proiecte: schimbarea identitatii vizuale a Radio Romania”, a afirmat Carmen Petcu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri