Lowe PR gestioneaza lansarea Medic4All pe piata din Romania. Prima companie care le va oferi romanilor servicii de medicina mobila este originara din Italia si are o retea extinsa in peste 28 de tari printre care: Germania, Anglia, Israel, Suedia si Spania.
“Provocarea este frumoasa. Comunicam un serviciu care pare de domeniul science fiction si care dincolo de a surprinde va trebui sa cheme la actiune. Lansarea Medic4All in Romania este in primul rand o campanie de educare a publicului, extrem de sensibil si circumspect cand vine vorba de servicii medicale. Noi vom veni si le vom arata ca se poate si mai ales ca isi permit!” spune Hortensia Nastase, Managing Director Lowe PR.

O prima etapa a campaniei va consta intr-un eveniment de lansare si anuntare, urmand ca in etapele urmatoare sa se puna accentul pe consolidarea relatiei cu consumatorul atat printr-o componenta de informare si educare, cat si prin actiuni de fidelizare.

Medicina mobila este un serviciu care a revolutionat industria de profil. Sistemul este in principiu unul de preventie si diagnostic la nivel primar, un instrument care inlatura acea perioada de asteptare ce se instaleaza intre depistarea unor simptome si consultarea efectiva a medicului.

Atunci cand primeste semnale de alarma, pacientul are tendinta de a tergiversa lucrurile, asteptand ca simptomele sa se agraveze. Sistemul Medic4All intervine in acest moment si inlatura suspiciunile sau din contra, trage un semnal de alarma. Diagnosticul se stabileste in baza unui set de analize realizate pe loc si de la distanta, neimplicand deplasarea pacientului.

“Practic ai tot timpul spitalul cu tine prin intermediul clinicii de mana, un dispozitiv extrem de performant care iti ia pana la 8 analize, in 3 minute” afirma Shai Misan, CEO Medic4All.

Odata cu abonarea la Medic4All, fiecarui pacient i se intocmeste o fisa medicala personala disponibila spre consultare online si care poate fi accesata de oriunde si in orice limba.

Echipa implicata in realizarea proiectului de lansare este formata din Monica Botez – PR Manager, Delia Dumitrescu – Senior PR Executive din partea Lowe PR si Shai Misan – CEO Medic4All.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri