Lansat in Norvegia, Peace Channel, apartinand companiei Ten Alps, va prezenta razboaie si potentiale zone de conflict la nivel global prin intermediul continutului video, a unei galerii foto si a forumurilor, anunta brandrepublic.com.
Fondatorii televiziunii online isi propun ca utilizand continutul video si materialele realizate de utilizatori sa contribuie la rezolvarea conflictelor globale.

Varianta propusa la lansare a inclus un reportaj video realizat de echipa Peace Channel in Kenya despre modul in care actele de violenta au fost reduse, respectiv un interviu cu primul ministru al Kenyei, Raila Odinga.

De asemenea, site-ul include si un interviu cu presedintele Timorului de Est, Jose Ramos-Horta, care vorbeste despre posibilitatea crearii unui tribunal international pentru regiunea respectiva.

“Este un proiect care are o accesibilitate globala, un scop jurnalistic evident si o penetrare online puternica, oarecum asemanatoare cu puterea politica pe care CBS News a avut-o in razboiul din Vietnam”, a spus Alex Connock, directorul general Ten Alps.

Compania Ten Alps a fost creata in anul 1999 de Alex Connock si Bob Geldof si produce programe pentru Channel 4, BBC si alti operatori de cablu internationali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri