Dupa mai mult de 10 ani de productii de televiziune, Intact Production isi diversifica activitatile oferind solutii de TV packaging. Daca 2007 a insemnat pentru companie o reinnoire a capacitatilor sale tehnice si extinderea resurselor umane si profesionale, in 2008 aceste schimbari majore incep sa isi arate roadele.
Din dorinta de a se adapta la noile tehnici de marketing si promovare din domeniul audiovizualului, avand in vedere si apropiatele schimbari legislative din domeniul plasarii de produse in productiile de televiziune, ce urmeaza a fi adoptate in vederea corelarii legii romane cu noua directiva europeana a audiovizualului, precum si ca urmare a cererii crescande din partea marilor consumatori de publicitate, Intact Production pune la dispozitia clientilor toate instrumentele necesare acestui tip de comunicare neconventionala.

Noutatile aduse de proiectul CNA de modificare a deciziei nr. 123 privind publicitatea si teleshoppingul sunt, printre altele, telepromovarea, product placement (plasarea de produse), split screen (ecranul partajat), publicitatea/sponsorizarea virtuala, modalitati noi de promovare si comunicare care suscita deja interesul marilor branduri prezente in Romania.

“In plus fata de serviciile de productie de televiziune si de servicii clasice precum reportaje publicitare, sau TV sponsorship, Intact Production ofera servicii profesionale de product placement, branded entertainment, proiecte speciale si campanii neconventionale. Integrate sub umbrela TV packaging, aceste solutii creative de inserare a brandurilor in cadrul productiilor deja difuzate pe statiile TV din trustul Intact sau in cadrul unor segmente special create in acest scop, vin in intampinarea nevoii tot mai mari exprimate de clienti de a-si face cunoscute valorile brandurilor si de a le aduce mai aproape de target combinand in maniera mult mai prietenoasa nevoile lor de business cu preferintele publicului telespectator”, declara Ioana Laura Pasca, director de marketing si new business la Intact Production.

Intact Production este casa de productie a Trustului media Intact, activa pe piata de la inceputul anilor ’90. Portofoliul sau cuprinde emisiuni de divertisment, precum “Din Dragoste”, „Academia Vedetelor”, „Genialii”, „Duminica in familie”, talk-show-uri, seriale, campanii speciale etc.

Serviciile oferite de Intact Production includ resurse de productie - echipamente tehnice (camere, lumini, sunet, aparatura audio-video), servicii de montaj si de post-producþie, resurse creative si servicii auxiliare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri