Monden Media Group lanseaza pe 1 octombrie in Romania revista Sale&Pepe, cea mai populara revista de gastronomie din Italia, editata de trustul de presa Mondadori, lider pe piata de publishing italiana.
Revista Sale&Pepe, o publicatie lunara care se adreseaza pasionatilor de gastronomie, face parte din categoria Premium si are aproximativ 100 de pagini cu retete de sezon, usor de citit si simplu de realizat. Misiunea revistei este sa aduca inspiratie in bucataria traditionala si sa incurajeze un stil de viata sanatos, concentrandu-se in acelasi timp asupra gatitului ca arta. “Speram sa putem aduce secrete din bucataria italieneasca pe mesele romanilor in retete sanatoase si foarte simplu de pregatit”, a spus Cristina Verona, redactor-sef al revistei Sale&Pepe Romania.

Numerele sale vor fi vandute la stand la pretul de 3,9 lei/exemplar. Multe dintre acestea vor contine gadgeturi si accesorii culinare pentru amatorii si impatimitii gatitului. Fiecare editie a revistei contine peste 60 de retete din bucataria mediteraneana si internationala. Toate retetele incluse in revista sunt pregatite si testate inainte de a fi publicate.

Editia din luna octombrie cuprinde rubrica Scoala Sale&Pepe, un indrumar pentru toti incepatorii in arta culinara, care prezinta pas cu pas pregatirea unor retete clasice. Acelasi numar cuprinde si sectiunea invatati sa Cumparati, cu informatii utile si sfaturi privind cumparaturile de sezon.

Lansarea oficiala a revistei Sale&Pepe va avea loc pe data de 1 octombrie, la Trattoria il Calcio Atheneu, in prezenta Giovannei Camozzi, redactor-sef al editiei italiene, si a lui Andrea Albini, International Brand Manager al grupului Mondadori cu sediul la Milano, care a demarat recent un program de investitii in regiune. La eveniment va participa Antonio Passarelli, unul dintre cei mai mari maestri bucatari din Italia, care va pregati pentru invitati un show culinar. Printre participanti se vor numara si cunoscuti oameni politici, alaturi de Oana Niculescu Mizil, director onorific al Monden Media Group.

Revista Sale&Pepe, fondata in 1987, apare si intr-o editie in limba sarba, publicata la Belgrad sub licenta.

Tirajul initial al revistei in limba romana va fi de 30,000 de exemplare, iar pretul abonamentului anual va fi de 33 Lei + taxe postale.

Monden Media Group, infiintat in 2004 de Jamil Tohme si condus actualmente de Peter Jansen, detine in prezent doua titluri in portofoliu, Monden si Sale&Pepe, ambele publicatii lunare glossy.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri