Incepand cu data de 7 octombrie 2008, in urma preluarii pachetului de actiuni detinut de actionarul minoritar VCP Media Partners B.V., Ringier AG a devenit proprietar unic al operatiunilor sale de publishing si tipar din Serbia.
Ringier este prezent in Serbia din noiembrie 2003. Compania are sediul la Belgrad si editeaza trei ziare, printre care si Blic, cel mai citit cotidian din tara. Ringier Serbia mai detine doua reviste, trei website-uri, compania de distributie si abonamente Transpress, precum si tipografia APM Print din Belgrad.

Dupa intrarea pe piata a Ringier, VCP Media Partners B.V. a achizitionat 25,1% din actiunile Ringier d.o.o. si Blic Marketing d.o.o. Ringier Serbia are in prezent 477 de anagajati.

In prezent, in companiile Ringier lucreaza peste 7000 de angajati in urmatoarele tari: Elvetia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Serbia, Germania, Vietnam si China. Ringier editeaza peste 120 de ziare si reviste in intreaga lume, produce mai mult de 20 de programe de televiziune, opereaza doua televiziuni si doua posturi de radio, detine aproximativ 50 de platforme on-line si 12 tipografii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri