Campania premiata este seria de printuri Dosarele Istoriei
Agentia Graffiti BBDO a castigat argintul (Silver WorldMedal) la Festivalul de Publicitate de la New York, sectiunea Design, Print and Outdoor, pentru campania de print Dosarele Istoriei. Este a patra recunoastere a valorii creative a agentiei la acest festival, dupa ce anul trecut a luat argint (cu printul Guiness, Positive), in 2002 - bronz (printul Mainile realizat pentru Dakino), iar in 2001 a fost finalista (cu lucrarea Calendarul aniversar Graffiti BBDO).

Cele trei printuri care formeaza campania Dosarele Istoriei Hitler, Lenin si Mao se bazeaza pe specificul revistei, conceptul "istoria pe scurt": momente esentiale ale istoriei secolului XX, cu accent pe personajele-cheie. Executiile reflecta conceptul prin schitarea trasaturilor celor trei figuri istorice.

La realizarea campaniei Dosarele Istoriei au contribuit Mircea Suciu redactor sef al revistei Dosarele Istoriei, echipa Graffiti BBDO formata din Adrian Preda Creative Director, Mihai Gongu - Copywriter, Cristina Panaitescu Art Director, Monica Garbur - A/V Producer si agentia Media Direction - Cristian Mucichescu, Account & Media Manager.

Pentru noi, ca prima revista de cultura istorica aparuta in Romania postcomunista, colaborarea cu Graffiti BBDO a fost o dubla si benefica experienta. Mai intai, pentru ca am avut sansa de a colabora cu aceasta prestigioasa agentie de publicitate. In al doilea rand, pentru ca din aceasta colaborare marii beneficiari sunt iubitorii de istorie din Romania si va asigur ca acestia nu sunt putini la numar. Premiile dobandite de Graffiti BBDO, impreuna cu revista Dosarele Istoriei, la festivalul de la New Work, ct si la AdOr 2005 nu pot decat sa ne sporeasca satisfactia si, de ce nu, chiar mandria. Oricum, meritul cel mare revine talentului creator al echipei de la Graffiti BBDO, in fata careia ne inclinam cu respect si careia ii dorim in continuare succes a declarat Mircea Suciu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri