Site-ul www.habitat4d.ro, realizat de agentia de creatie Desero, a castigat marele premiu al competitiei de web design RoWebDesign Awards, organizata pentru prima oara in cadrul evenimentului RoNewMedia 2.0.
In categoria Best of RoWebDesign Awards au mai participat site-urile u-man.ro, semnat de agentia Desero, zapp.ro (Avantaj net) si hardcoremarketing.ro (X3 Studios Company).

Premiul anty copy-paste a revenit site-ului www.mixes.ro , realizat de iLeo Marketing Interactiv. Locul secund al acestei categorii a fost ocupat de sugusponei.ro (MRM Partners) si leoshe.ro (iLeo Marketing Interactiv), in timp ce pe pozitia a treia s-au clasat, la egalitate, www.sport.ro (Treeworks) si www.heineken.ro/greattogether, proiect semnat de Senior Interactive.

Categoria Best Design a fost castigata de proiectele zapp.ro, apartinand Avantaj net, respectiv desero.net, al agentiei Desero. Locul doi a fost impartit de site-urile vexio.ro (semnat de Unique Illusions) si heineken.ro/greattogether. Pe pozitia a treia s-au situat site-urile logankissfm.ro (Driff Studios Media Agency) si bellevueresidence.ro (X3 Studios Company).

De asemenea, site-ul zelist.ro, realizat de agentia Treeworks, a castigat categoria User’s Best Friend, fiind urmat in clasament de proiectele ultrapro.ro (Avantaj net) si 360creative.ro (Mihai Constantinescu), ambele ocupante ale locului secund, si site-ul internetics.ro (MB Dragan), castigatorul locului 3.

Membrii juriului au luat in considerare criterii precum design (40%), originalitate (30%), functionalitate (20%) si continut (10%). Presedintele juriului a fost Miguel Ripoll, CEO şi Creative Director la Cesser Digital, Spania, Bogdan Branzas, Creative Director & CEO al agentiei Branzas, Octavian Cocis, Art Director Publishing Realitatea-Catavencu si Cristian Lipan, Art Director Business Standard.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri