Sellerator, proiect dezvoltat de F5 in parteneriat cu Kondiment, propune un set integrat si personalizat de solutii e-commerce celor care doresc sa-si extinda afacerea sau sa dezvolte noi proiecte in mediul online.
"In Romania este nevoie de o solutie de e-commerce care sa ofere siguranta magazinelor online, iar acestea sa se concentreze pentru satisfacerea nevoilor cumparatorilor si a serviciilor oferite. Sellerator vine in intampinarea nevoilor atat a magazinelor online, cat si a clientilor acestora", a declarat Emilia Gorgota (foto), director general Sellerator.

Solutiile propuse de Sellerator vizeaza concomitent aspectele tehnice, financiare, de marketing si de comunicare ale afacerii, fiind strans corelate cu domeniul de activitate al companiei si obiectivele sale de business.

Astfel, solutia de baza poate fi personalizata prin intermediul unor module de administrare flexibile, care asigura gestionarea procesului de vanzare, atat din punct de vedere al clientului, cat si al consumatorului final.

De asemenea, Sellerator propune un sistem dedicat de raportare a vanzarilor, administrarea unica a magazinului, controlul asupra comenzilor si utilizatorilor, asistenta permanenta si servicii de optimizare web (SEO) pentru o pozitionare naturala in motoarele de cautare.

Kondiment este o agentie interactiva cu o experienta de peste sapte ani pe piata romaneasca.

F5 este o companie romaneasca de evaluare, consultanta si investitii new media, parte a grupului Realitatea-Catavencu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri