Aegis Media, cel mai mare grup independent de media si comunicare, anunta noua echipa de conducere si planurile de organizare a companiilor detinute in Romania.
Astfel, Dragos Grigoriu este numit Country Manager al Aegis Media Group Romania, coordonand operatiunile tuturor companiilor care fac parte din grup: Tempo Media - compania recent achizitionata, Carat - compania deja existenta si Aegis Media Central Services - noul pool de media buying.

El va fi sustinut de o echipa locala de management cu experienta, din care fac parte Razvan Varabiescu, din pozitia de Managing Director Aegis Media Central Services (AMCS) si Mihaela Neacsu, din pozitia de Managing Director Tempo Media.

“Aegis Media este puternic implicata pe piata locala si are in plan dezvoltarea si consolidarea rapida a tuturor companiilor sale. Grupul se concentreaza pe cresterea afacerilor deja existente si pe extinderea echipei de specialisti prin adaugarea de noi companii, fie creandu-le - cum este cazul lui Aegis Media Central Services, fie achizitionand alte companii cu potential,” a declarat Dragos Grigoriu, Country Manager Aegis Media Romania.

De ce e Romania o piata interesanta pentru Aegis Group

Aegis Media Central Services (AMCS) este un pool de media buying care va furniza servicii atat celor doua companii din grup – Carat si Tempo Media – cat si altor agentii independente dornice sa beneficieze de preturi competitive de media si de resurse de cercetare.

“Aegis Media Central Services va functiona atat ca un pool de media buying cat si ca un explorator de oportunitati in ceea ce priveste extinderea continua a portofoliului de servicii. Invitam toate companiile independente de media sa beneficieze de o capacitate de media buying extrem de influenta, pentru ca suntem convinsi ca AMCS are cea mai competitiva oferta de pe piata. Cu previziuni de bugete de 35-40 milioane de euro pentru 2009, avem forta de a oferi costuri competitive agentiilor partenere,” a declarat Razvan Varabiescu, Managing Director AMCS.

In acelasi timp, Aegis Media a incheiat colaborarea cu Mehmed Kucuk. El va fi inlocuit, interimar, de catre Razvan Varabiescu, care va ocupa functia de Managing Director al Carat si se va concentra pe recrutarea unui nou director pentru aceasta companie, dar si pe consolidarea echipei de specialisti pentru a putea oferi clientilor cele mai bune resurse de pe piata.

“La nivel european, Carat este specialistul media numarul 1, avand un portofoliu important de clienti printre care se numara marci precum: Philips, Pfizer, Beiersdorf, Diageo, Kellogg’s, Disney, Adidas. Ne propunem sa ocupam aceeasi pozitie si in Romania, si de aceea Razvan se va concentra pe satisfactia clientilor si solutii de comunicare de calitate, cu consecinte imediate in conditii de cumparare optimizate,” a adaugat Dragos Grigoriu.

Tempo Media va fi condusa de Mihaela Neacsu si va continua procesul de integrare in Aegis Group, prin acces la instrumente profesionale folosite la nivel global si conditii imbunatatite de media buying prin AMCS. Pozitionandu-se ca specialist in „challenger brands” in cadrul portofoliului Aegis Media, Tempo Media va combina creativitatea si experienta echipei pe piata locala cu resursele de training si instrumentele create de grup la nivel international in peste 50 de ani de activitate.

“Tempo Media are una dintre cele mai vechi si loiale echipe de pe piata din Romania, iar faptul ca acum este parte din Aegis Media deschide noi perspective atat pentru specialistii nostri, cat si pentru clienti, sustinand livrarea unui produs de media excelent. Instrumentele de lucru si expertiza Aegis Media completeaza resursele Tempo Media dezvoltate in 12 ani de activitate pe piata locala,” a declarat Mihaela Neacsu, Director Tempo Media.

Tempo Media va continua sa ofere clientilor sai servicii de strategie si planning de media, in timp ce partea de achizitionare media va fi consolidata prin AMCS.

“Avand aceasta structura organizationala noua, Aegis Media isi va crea si in Romania o pozitie puternica. Vom continua sa oferim clientilor nostri cele mai avansate servicii de comunicare si media. Cu acest capital puternic, obiectivul nostru este acela de a ocupa o pozitie in top 5 grupuri de media pana in 2010” a declarat Dragos Grigoriu, Country Manager Aegis Media Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri