Cosmin Radoi este noul Managing Director al Graffiti BBDO. El va asigura intregul management operational al agentiei, activitate care a fost coordonata temporar de Dan Moraru. In acest fel, Moraru se va putea focusa pe responsabilitatile manageriale pe care le detine la nivelul grupului BBDO, in zona de business development.
"In aceasta formula vom duce mai departe 'The Work. The Work. The Work', perfectionand incontinuu produsul muncii noastre, inovand pentru toti clientii nostri si consolidand parteneriatele cu traditie construite in toti acesti ani", declara Nora Marcovici, CEO BBDO Group Romania.

„Vin sa ma alatur echipei care a construit o agentie de top, cu ambitia de a ne depasi performantele obtinute pana acum", spune Cosmin Radoi.

Cosmin Radoi lucreaza in advertising din 1994 si cunoaste in profunzime ceea ce presupune managementul si dezvoltarea business-ului unei agentii de publicitate. El a facut parte timp de patru ani (din 2004 si pana in 2008) din structura de top management a Foote Cone & Belding, actual DRAFTFCB, unde a ocupat pe rand functiile de New Business Director si apoi pe cea de Executive Director.

Graffiti BBDO este prima agentie de publicitate infiintata in Romania, parte din reteaua BBDO Worldwide, cea mai premiata retea de comunicare din lume in 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri